Árpád Bogdán

Directing

2018

Genesis

- Director
2018

Gheto Balboa

- Director

Lindur në vitin 1980, Árpád Bogdán jetoj në jetimore nga mosha 4 vjeçare. Filloi punën si aktor dhe regjisor skene në teatër gjatë viteve në kolegj. Ka organizuar forume kreative për fëmijë në nevojë duke përdorur aspekte të ndryshme të teatrit, filmit dhe letërsisë. Debutimi i tij si regjisor, Happy New Life (2007) u vlerësua ndërkombëtarisht në shumë festivale dhe kishte premierën në seksionin Panorama në Berlinale 2007, si dhe pranoi Përmendje të Veçantë të Jurisë (Special Mentions of the Jury).